Schilderwerk van topkwaliteit

Of u nu wilt dat uw schilderwerk jaarlijks onderhouden wordt of dat u een renovatie- of restauratieklus heeft, Schildersbedrijf Wim Ebbers uit Doetinchem kan een veelzijdig dienstenpakket leveren. Behalve binnen- of buitenschilderwerk kunt u  ons ook inschakelen voor het plaatsen van isolatie- en enkelglas, een scala aan wandafwerking, spuiten van o.a. wanden en plafonds en meubels, en klein stucwerk. Dankzij de grote vakbekwaamheid waarin we onze specialismen gebruiken, kunnen we vrijwel altijd aan uw wensen voldoen.

Schilderwerk in Doetinchem

Schilderwerk

De schilder van Schildersbedrijf Wim Ebbers verstaat de ware kunst van het ambacht van schilderwerk. Wim beschikt over specialistische kennis die hij precies op het juiste moment en bij het juiste project weten in te zetten. Van ambachtelijke restauratiewerkzaamheden tot de meest moderne schildertechnieken, wij hebben de expertise in huis die u verwacht van een vakkundig schildersbedrijf.

 

 

Meer info

Glaszetten in Doetinchem

Glaszetten

Glaszetten is één van de werkzaamheden van Schildersbedrijf Wim Ebbers. Wim heeft ruime ervaring met diverse soorten glas en hij gaat altijd nauwkeurig en secuur te werk. Uw glas wordt door hem nauwkeurig opgemeten en zorgvuldig bij u geleverd. Daarna wordt het op de juiste hoogte geplaatst en netjes afgewerkt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, neem dan eens contact op met onze vakman.

Meer info

Houtrot verwijderen in Doetinchem

Houtrot verwijderen

Door houtrot stapsgewijs aan te pakken, is de kans op herhaling minimaal. De schilder begint met het inspecteren van het houtwerk. Zodra hij het aangetaste hout heeft gedetecteerd, verwijdert hij dit gedeelte. Vervolgens kan hij aan de hand van verschillende technieken de plek behandelen. Uiteindelijk schuurt hij het behandelde hout glad en schildert hij het oppervlak in een door u gewenste kleur.

Meer info

Spuitwerk in Doetinchem

Spuitwerk

Het opspuiten van muurverf en latex geeft een mooier en gladder resultaat dan het rollen met de verfroller. Juist wanneer wanden mooi gestuct zijn, is het jammer om hier overheen te 'rollen'. Daarnaast gaat het spuiten van een muur of plafond in een lege ruimte sneller dan het verven met een roller. 

 

Schildersbedrijf Wim Ebbers verzorgt ook voor u het spuiten van uw meubels, kasten, keuken en dergelijke. In de portfolio ziet u verschillende voorbeelden van gespoten meubels. 

Meer info

Bel ons direct:

06-28386002