Over ons

Schildersbedrijf Wim Ebbers is een klein, flexibel bedrijf. Op 2 april 2007 is het bedrijf officieel van start gegaan. Sindsdien hebben wij veel tevreden klanten van dienst mogen zijn. Natuurlijk heeft Wim Ebbers de benodigde diploma's en door middel van bijscholing blijft Wim up-to-date. Op deze manier bent u bij Schildersbedrijf Wim Ebbers gegarandeerd van traditioneel vakwerk gecombineerd met de kennis en de materialen van nu.

Roze kleurstalen van schilders uit Doetinchem

Gespecialiseerd

Bij Schildersbedrijf Wim Ebbers weet u zeker dat er gedegen werk geleverd wordt. Wim Ebbers doet tijdens het bezoek inspectie naar de conditie van het te schilderen object, voordat er besloten wordt met welke materialen er gewerkt gaan worden. Op deze manier worden optimale resultaten bereikt. 

De schilder van Schildersbedrijf Wim Ebbers kent het schildersvak door en door. Hij beheerst vele traditionele en moderne technieken, waardoor hij een veelzijdigheid aan diensten kan bieden. Met ruime materialen-, kleuren- en verfkennis op zak weet Hij iedere schildersklus met succes te klaren. Zo profiteert u altijd van vakkennis van het hoogste niveau.

onze diensten

Blauwe kleurstalen

Toewijding

Schildersbedrijf Wim Ebbers staat er om bekend dat er altijd kwaliteit geleverd wordt. Om te garanderen dat er goed werk geleverd is, komt Wim na drie of vier jaar terug om het resultaat van het werk nog eens te bekijken. Dit omdat Schildersbedrijf Wim Ebbers werkt volgens het onderhoudsplan voor buitenschilderwerk. U kunt er op rekenen dat er veel aandacht aan uw huis of bedrijfspand wordt besteed. Ook is er via Eigen Zaak de mogelijkheid van externe kwaliteitscontrole.

Rode kleurstalen

Kwaliteitsonderhoud

De werkzaamheden van Wim Ebbers worden altijd afgestemd op de wens van de opdrachtgever. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor schilderwerk op maat. Wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt, stellen wij deze zorgvuldig, transparant en passend bij uw project op. Zo weet u exact waar u aan toe bent wanneer u gebruik wilt maken van de expertise die Schildersbedrijf Wim Ebbers heeft.

portfolio

Bel ons direct:

06-28386002