Compleet schilderwerk door experts uitgevoerd

Schildersbedrijf Wim Ebbers biedt allerlei soorten schildersdiensten bij u in de regio Doetinchem. Zo kunnen we al uw binnen- en buitenschilderwerk voor u verrichten, maar kunt u ook onze vakkundige huisschilder inschakelen. En wat dacht u ervan om uw binnenschilderwerk eens aan te laten pakken in de winter? Extra voordelig, maar dezelfde kwaliteit als altijd.

Buitenschilder

Schildersbedrijf Wim Ebbers zorgt ervoor dat uw buitenschilderwerk altijd goed onderhouden wordt. Of u nu uw complete gevel een nieuwe look wilt geven of dat uw woning toe is aan jaarlijks onderhoud, Wim Ebbers is een veelzijdige vakman die gespecialiseerd is in allerlei buitenwerk. Hij heeft in de loop der jaren ook een hoop ervaring opgedaan in houtrotreparatie en -herstel. Daardoor kan houtrot grondig worden aangepakt en voor de toekomst worden voorkomen.

Huisschilder

Schildersbedrijf Wim Ebbers werkt met diverse materialen in huis. Verschillende soorten wandafwerking worden vakkundig en snel door Wim Ebbers verzorgd. U kunt hierbij denken aan:

  • Behang in alle dikten, met en zonder figuren.

  • Glasvezel in veel verschillende motieven, en in alle kleuren te sausen.

  • Sausen van de wanden.

Binnenschilder

Het schilderwerk voor binnen dient niet alleen ter verfraaiing van uw interieur, ook worden houtwerk en meubels beschermd tegen beschadiging. Bovendien is een geschilderd oppervlak eenvoudig te onderhouden en te reinigen. Kies eens voor ons decoratieschilderwerk en sta versteld van wat schilder Wim Ebbers kan verrichten voor uw interieur. De vakman van Schildersbedrijf Wim Ebbers is ervaren in diverse soorten binnenschilderwerk en voert dit werk dan ook met veel zorg en precisie uit.

Kleuradvies

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het selecteren van de juiste kleur voor een bepaalde ruimte in uw woning of bedrijf? Of wilt u weten welke kleuren goed bij elkaar passen? Of hoe de uitstraling versterkt kan worden? Onze schilder Wim Ebbers heeft verstand van diverse soorten kleurgebruik en -toepassingen, dus hij kan u passend advies bieden. Aan de hand van een uitgebreid aanbod kleurenwaaiers en kleurstalen kunt u de kleur kiezen die perfect matcht.