Schildersbedrijf Wim Ebbers:
maakt van uw pand een paleisje
Vraag nu een offerte aan
  • Binnen- en buitenschilder
  • Altijd stipt op tijd
  • Gaat secuur te werk

Uw schildersbedrijf voor Doetinchem en omstreken

Schildersbedrijf Wim Ebbers staat als schildersbedrijf niet alleen voor hoog gekwalificeerd schilderwerk. Hoewel de traditie van het schildersvak centraal staat, kunt u hier ook voor ander specialistisch werk terecht. Door een uitgebalanceerde combinatie van traditionele technieken met moderne, hoogwaardige materialen en toepassing van passende verfsystemen kunnen wij u authentiek werk van hoge kwaliteit bieden. Wij zijn gespecialiseerd in alle facetten van het schildersvak. Van nauwkeurige voorbehandeling tot deskundige afwerking, Schildersbedrijf Wim Ebbers is een allround professional voor uw complete schilderwerk.

Doordat wij aangesloten zijn bij het landelijke netwerk van Sigma EigenZaak, kunnen wij gunstige afspraken maken met leveranciers. Dit resulteert in lagere kosten, goede voorwaarden en collectiviteitskortingen voor verschillende diensten.

Verfroller van een schildersbedrijf uit Doetinchem

Schilders

De schilders van Schildersbedrijf Wim Ebbers kunnen u diverse diensten binnen het schildersvak bieden. Onze vakmannen zijn bij uw onderhoud, restauratie of renovatie inzetbaar als:

  • binnenschilder
  • buitenschilder
  • huisschilder
  • winterschilder
  • kleuradviseur
  • spuitwerk
Materiaal van een schildersbedrijf uit Doetinchem

Diensten

Kies voor de kwaliteit die ons schildersbedrijf uit Doetinchem u kan bieden en wees zeker van een passende aanpak voor uw project. We kunnen u voorzien van schilderwerk voor binnen en buiten. En laat uw schilderwerk in de komende jaren ook door ons onderhouden, zodat het in een topconditie zal blijven. U kunt bij ons ook terecht voor stucwerk, spuitwerk, glas zetten en behangen.

Info icoon van een schildersbedrijf uit Doetinchem

Over

De schilder van Schildersbedrijf Wim Ebbers beschikt over innovatief vakmanschap, waardoor hij altijd een passende aanpak heeft voor uw specifieke schildersproject. En hij zet voor uw persoonlijke wensen graag net even die extra stappen, om zo uw schilderwerk tot in de puntjes te kunnen verzorgen. De opdrachtgever staat bij ons altijd centraal, ongeacht de omvang en locatie van het project.

Portfolio

Bel ons direct:

06-28386002

Stuur een bericht