Houtrot
aangepakt!

  • Binnen- en buitenschilder
  • Altijd stipt op tijd
  • Gaat secuur te werk

BEL 

06-28386002

OF STUUR EEN BERICHT

Houtrot snel verholpen door onze schilder

De deskundige schilder van Schildersbedrijf Wim Ebbers zorgt voor zorgvuldige houtrot reparatie wanneer uw houtwerk niet meer in een goede staat verkeert. Dankzij vakkundig en grondig houtrotherstel voorkomt hij herhaling in de toekomst. Bij houtrotreparatie wordt de houtrot bij de kern aangepakt en door middel van houtrotsanering compleet verwijderd. Vervolgens wordt aan het herstel van de houtrot gewerkt door middel van gespecialiseerde materialen. Na deze houtrotrenovatie brengt onze schilder een mooie en beschermende verflaag aan op het behandelde houtwerk. Dit werkt preventief en zorgt er zo dus voor dat u lang kunt genieten van mooi houtwerk. 

Verhelpen van houtrot in Doetinchem

Houtrot

Houtrot ontstaat onder andere door het vochtige klimaat dat u in ons land aantreft. Door vocht wordt het houtwerk aangetast en gaat het langzaam rotten. Houtrot ontstaat onder andere aan:

  • Kozijnen
  • Deuren
  • Balken

Meer info

Illustratie van hamer en sleutel

Diensten

Kies voor de kwaliteit die ons schildersbedrijf uit Doetinchem u kan bieden en wees zeker van een passende aanpak voor uw project. We kunnen u voorzien van schilderwerk voor binnen en buiten. En laat uw schilderwerk in de komende jaren ook door ons onderhouden, zodat het in een topconditie zal blijven. U kunt bij ons ook terecht voor stucwerk, glas zetten en behangen.

Meer info

Informatie logo

Over

De schilder van Schildersbedrijf Wim Ebbers beschikt over innovatief vakmanschap, waardoor hij altijd een passende aanpak heeft voor uw specifieke schildersproject. En hij zet voor uw persoonlijke wensen graag net even die extra stappen, om zo uw schilderwerk tot in de puntjes te kunnen verzorgen. De opdrachtgever staat bij ons altijd centraal, ongeacht de omvang en locatie van het project.

Meer info

Ervaringen van onze klanten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam ante odio, gravida malesuada tellus quis, hendrerit imperdiet nulla

John Smith

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam ante odio, gravida malesuada tellus quis, hendrerit imperdiet nulla

John Smith

Bel ons direct: 06-28386002

Stuur een bericht